Kæmpe Anbefaling

13. februar 2024

BornKart Gokart Center er en fantastisk oplevelse. Den veludformede bane er udfordrende og sjov. Personalet er venligt og fokuseret på sikkerhed. Gokartene er i god stand, og banen er spændende at køre på. Et klart anbefalet valg for en sjov og spændende oplevelse.

Alfred

Helt klart et besøg værd!

27. juni 2023

Var dernede med min familie forleden. Personalet var meget imødekommende og super behjælpelige. Min søster var meget nervøs, men fik god hjælp og vejledning. De tilbyder også paninis, is, sodavand og deres egen øl. Super lækkert sted og kan varmt anbefales!

Naja Hansen

Vi kommer snart igen

24. februar 2023

Mine drenge på 7 og 10 har idag kørt gokart for første gang og de har haft den fedeste oplevelse.

Tak til personalet for en god og venlig behandling

Søren Bonnesen Schalburg

Fantastisk oplevelse!

22. oktober 2022

Min søn fik intet mindre end den bedst tænkelige introduktion til motorsport. Første gang alene bag rattet.. Han startede med at græde, Kenneth tog en snak og en halv time senere var sønnikes arme ikke til at få ned igen af bare ren lykke.

Peter Langevad

Hyggeligt

20. februar 2022

Mega godt og 100% pengene vært

Mathias

Fart djævel

15. oktober 2020

Det var den fedeste oplevelse at køre rundt 3 generationer samlet. Den ældste 66 og den yngste 11. Det er ikke sidste gang.

Janni

Mega sjovt, måske ny bane?

29. maj 2020

Det er mega sjovt og spændende, servicen er god og til at snakke med, men da banen ikke er særlig lang, bliver den hurtigt kedelig. Kunne eventuelt lave den lidt om engang imellem, eller køre den omvendt.

Hans Reuter

Fedt sted

8. juli 2019

Jeg har nu kørt mange gange og har ikke været mere tilfreds end jeg har været alle de gange jeg har været der, der er god service og venlige folk, kan helt klart anbefale Bornholms gokart center

Freya Kofoed

Helt klart et besøg værd, hvis man kan lide lidt fart og spænding!

13. maj 2019

Har kørt på flere baner på Sjælland, både inde og ude.

Bornholms Gokart Center lever helt klart op til alle disse og er på visse punkter endda bedre.

God service og sikkerhed trækker OGSÅ op. 🙂

Vagn (fra København)

Super ræs for hele familien!

15. april 2019

Super oplevelse hos Bornkart! God instruktion og sikkerhed. Alle kan være med – vi var Hans på 12 år og mormor på 69 år. Og ind til videre har mor banerekorden! 🙂 Men den bliver helt sikkert udfordret næste gang vi kommer til Bornholm!

Kirsten